Abonament lunar

99 Lei
*Preț redus de la 250 lei lunar
 • Acces la toată librăria de cursuri
 • Pe parcursul abonamentului ai acces la toate cursurile din PsihoSensus Academy, inclusiv la cele noi pe care urmează să le adăugăm.

 • Parcurgi cursurile în ritmul tău
 • Chiar dacă durata unui curs este structurată pe săptămâni, poți parcurge orice curs în ritm propriu. Astfel poți parcurge un curs în cât timp dorești.

 • Reînnoire automată lunară
 • Cumpărarea unui abonament activează reînnoirea automată lunară, astfel că abonamentul tău are continuitate fără niciun extra efort din partea ta.

 • Banii înapoi garantat în 14 zile
 • Dacă nu ești mulțumit de cursurile noastre, îți garantăm că îți rambursăm banii în 14 zile de la cumpărarea abonamentului.

Abonament anual

899 Lei
*3 luni gratuit
 • Acces la toată librăria de cursuri
 • Pe parcursul abonamentului ai acces la toate cursurile din Academy, inclusiv la cele noi pe care urmează să le adăugăm.

 • Parcurgi cursurile în ritmul tău
 • Chiar dacă durata unui curs este structurată pe săptămâni, poți parcurge orice curs în ritm propriu. Astfel poți parcurge un curs în cât timp dorești.

 • Reînnoire automată anuală
 • Cumpărarea unui abonament activează reînnoirea automată anuală, astfel că abonamentul tău are continuitate fără niciun extra efort din partea ta.

 • Banii înapoi garantat în 14 zile
 • Dacă nu ești mulțumit de cursurile noastre, îți garantăm că îți rambursăm banii în 14 zile de la cumpărarea abonamentului.

Ai acces la următoarele cursuri

Gestionarea Emoțiilor. Devino maestrul emoțiilor tale

Vrei să înveți despre emoții și metode practice eficiente care să te ajute să îți reglezi emoțiile? Acest curs este pentru tine.

Crește-ți Stima de Sine

Crezi că nu ai stimă de sine sau ai stimă de sine scăzută și ai vrea să ai mai multă încredere în tine? Înscrie-te la cursul online și începe să îți îmbunătățești stima de sine chiar azi!

Well-Being: Echilibru serviciu-viață personală

Învață să te apreciezi, să îți gestionezi timpul, să stabilești limite sănătoase, pentru ca tu să poți simți din nou echilibrul de care ai nevoie între profesional și personal.

Curs de Comunicare Asertivă: Transformă-ți Relațiile Și Revendică-ți Puterea Prin Comunicare

Vrei să înveți cum să comunici mai eficient? Dacă da, acest curs online de comunicare asertivă este pentru tine!

Ascultă Cu Adevărat

Dacă vrei să-ți îmbunătățești capacitatea de a comunica cu ceilalți, atunci acest curs este pentru tine. La sfârșitul cursului, vei avea o mai bună înțelegere a ascultării active și a modului în care o poți folosi în viața de zi cu zi.

Gestionează Asertiv Critica

Învață să gestionezi criticile în mod asertiv. Este o abilitate valoroasă care te poate ajuta atât în viața personală, cât și în cea profesională. Ești pregătit? Începe acum

Feedback-ul: instrument pentru dezvoltare personală și profesională

În acest curs online vei învăța despre diferitele moduri de a da și de a primi feedback, precum și despre cum să ceri feedback într-un mod benefic pentru tine și ceilalți.

Depășește Autocritica, Domolește Criticul Interior

Acest curs se adresează tuturor celor care au o părere negativă despre sine și doresc să învețe cum să nu mai fie atât de duri cu ei înșiși.
Dacă ești pregătit să faci pace cu criticul tău interior, acest curs este pentru tine.

Tutoriale PsihoSensus Academy – Începe Aici!

Hai să începem și să explorăm toate opțiunile ca să te ajutăm să valorifici la maximum experiența cu platforma noastră de dezvoltare personală!

Întrebări frecvente

Oricine dorește să se dezvolte personal, atât persoane fizice adulte de peste 18 ani, cât și echipe din mediul business/corporate.

Abonamentul lunar are prețul de 99 lei lunar (redus de la 250 lei lunar).

Abonamentul anual are prețul de 899 lei anual. Ai 3 luni gratuite.

Abonamentul corporate este pentru echipe din cadrul companiilor, prețul fiind discutat în funcție de mărimea echipei.

Atunci când începi perioada de 1 zi de probă gratuită, primești acces la întreaga bibliotecă de cursuri din PsihoSensus Academy. Acest lucru înseamnă că poți explora conținutul de pe platformă și poți decide dacă este pentru tine. Nu vei fi facturat pentru primele 24 de ore.

Pentru a începe perioada de probă gratuită, alege abonamentul lunar (poate fi actualizat oricând la un abonament anual). După ce treci la plată și îți confirmi informațiile personale, vei avea acces la cursuri. Vei vedea că suma de plată pentru perioada de probă de 24 de ore este 0 lei, apoi după ce expiră cele 24 de ore vei fi facturat automat suma abonamentului lunar de 99 lei.

Dacă îți place tot ce este în PsihoSensus Academy și vrei să ai acces la cursuri ca membru deplin, nu este nevoie să faci nimic. Vei fi înscris complet după ce se termină perioada de probă de 24 de ore și metoda ta de plată va fi taxată cu suma abonamentului lunar de 99 lei.

Dacă PsihoSensus Academy nu este pentru tine, tot ce trebuie să faci este să anulezi abonamentul din contul tău de utilizator (secțiunea Setări Cont > tab-ul Plan de Membru) în primele 24 de ore de la înregistrare. Astfel anulezi plata, suma de plată nu va fi debitată de pe cardul tău.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare nu ezita să ne contactezi la [email protected]

Te poți înscrie în platformă accesând pagina de creare a oricărui abonament dând click pe butonul corespunzător din opțiunile de mai sus (”Alege Abonament”).

Abonamentul este valabil pentru perioada aleasă. De exemplu abonamentul lunar este valabil pentru o lună, cu reînnoire automată. Abonamentul anual este valabil 1 an, cu reînnoire automată. Abonamentul corporate are valabilitate lunară sau anuală în funcție de echipă.

Dacă ai un abonament activ, poți trece oricând de la un abonament lunar la unul anual prin selectarea opțiunii din contul tău. Suma deja achitată este luată în considerare la calculul noului abonament.

Poți trece oricând de la un abonament anual la unul lunar respectând aceiași pași și principiu ca la situația de mai sus.

Atâta timp cât ai un abonament activ, ai acces la toate materialele și cursurile din librăria PsihoSensus Academy.

Vei avea acces la curs imediat după înscrierea în platformă cu un abonament activ.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

Scroll to Top