Autocritica, un obicei comun multora dintre noi, te poate împiedica să îți atingi potențialul maxim. Autocritica reprezintă toate lucrurile negative pe care ți le spui ție însuți atunci când nu te simți bine în pielea ta. Este un mod de a te pune la pământ sau de a te face să te simți prost din toate privințele: fizic, psihic, emoțional, în relații, la muncă, despre propriile capacități sau abilități.

Potrivit oamenilor care o fac, este (sau a fost), de asemenea, o modalitate de a încerca să ne motivăm să ne descurcăm mai bine. Aceasta este ceea ce aproape toți oamenii cu care lucrez îmi spun că încearcă să facă prin faptul că se critică pe ei înșiși. Din păcate, autocritica nu este niciodată o modalitate de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a te simți bine în pielea ta.

Dacă te-ai săturat să te simți prost în legătură cu tine însuți, este timpul să îți domolești criticul interior. Acest curs te va învăța cum.

Acest curs online te va ajuta să înțelegi de ce te critici pe tine însuți și îți va oferi instrumente pentru a te împăca cu criticul tău interior. Vei învăța cum să îți schimbi modul în care gândești despre tine, să îți crești încrederea și să îți atingi obiectivele. Astfel autocritica își va pierde din putere și va deveni mai puțin frecventă, până vei învăța cum să te apreciezi și să îți conștientizezi, accepți și valorizezi propria persoană.

Vei învăța:

Despre autocritică și efectele acesteia
Instrumente pentru a-ți cunoaște și înțelege criticul interior
Strategii pentru a face pace cu criticul tău interior

Acest curs se adresează tuturor celor care au o părere negativă despre sine și doresc să învețe cum să nu mai fie atât de duri cu ei înșiși.

Dacă ești pregătit să faci pace cu criticul tău interior, acest curs este pentru tine.

Acest curs completează cursul pentru creșterea stimei de sine.

Să începem!...

Doar utilizatorii cu abonament activ au acces la cursuri și zona de membru.

Abonamentul ți-a expirat? Reactivează-ți abonamentul acum și reîntoarce-te la cursurile tale.

Devino membru sau loghează-te în contul tău.

Scroll to Top