Gestionarea Emoțiilor. Devino maestrul emoțiilor tale

Majoritatea oamenilor își gestionează emoțiile greu. Fie că este vorba de relațiile tale, la locul de muncă sau în viața personală, uneori poate fi dificil să-ți ții emoțiile sub control. A învăța cum să-ți gestionezi emoțiile este o abilitate esențială în viață care te va ajuta pe tot parcursul vieții.

Când te simți stresat, trist sau furios, știi cum să reacționezi? Sau mai degrabă ai vrea să înveți cum să răspunzi? Acest curs online te va ghida pas cu pas în procesul de gestionare a emoțiilor atunci când apar aceste emoții neplăcute. Îți va arăta că există tehnici eficiente pentru a le face față.

Acest curs online este special conceput pentru a te ajuta să gestionezi emoțiile neplăcute și să fi în controlul comportamentului impulsiv și reacțiilor emoționale.

Cursul include 6 module bogate în informații și pline cu exerciții practice pentru a te ajuta să înveți cum să îți gestionezi emoțiile într-un mod sănătos și productiv.

Fiecare modul include lecții video, informații, teme și fișe de lucru care te vor ajuta să pui conceptele în practică. Până la sfârșitul acestui curs, nu numai că vei avea o mai bună înțelegere a emoțiilor tale, dar vei ști și să le gestionezi într-un mod sănătos.

Înscrie-te acum și pornește pe calea spre bunăstarea emoțională!

Cursul cuprinde:

70+ lecții în materiale video și text, structurate pe module
Durata cursului este de 12 săptămâni și se poate parcurge și în ritm propriu
Durata materialelor video însumează 6 ore și 30 min
Ghiduri practice de gestionare a emoțiilor neplăcute, care însumează tehnicile predate la curs adaptate fiecărei emoții neplăcute
100+ exerciții pentru cunoașterea și reglarea emoțiilor, inclusiv meditații ghidate și exerciții de calmare a sistemului nervos
Fișe de lucru și materiale opționale
Meditații ghidate care pot fi accesate și ascultate
Materiale descărcabile
...

Doar utilizatorii cu abonament activ au acces la cursuri și zona de membru.

Abonamentul ți-a expirat? Reactivează-ți abonamentul acum și reîntoarce-te la cursurile tale.

Devino membru sau loghează-te în contul tău.

Scroll to Top