Gestionează Asertiv Critica

De câte ori ai fost criticat, și apoi ai reacționat defensiv și negativ? Foarte mulți oameni ar răspunde la această întrebare cu "de mai multe ori decât pot număra". Să înveți cum să gestionezi criticile în mod asertiv este o abilitate valoroasă care te poate ajuta atât în viața personală, cât și în cea profesională, deoarece îți permite să răspunzi la critici într-un mod constructiv și să le transformi într-o resursă de creștere.

Critica în general poate fi greu de suportat, dar este important să îți amintești că nu este întotdeauna un lucru rău. De fapt, critica poate fi un instrument valoros care te poate ajuta să te îmbunătățești și să te dezvolți. Cheia este să înveți cum să o transformi și să o gestionezi în mod asertiv în loc să fii defensiv sau să reacționezi negativ.

Critica negativă nu este ușor de gestionat. Poate fi dureroasă și te poate face să te simți ca și cum nu ești suficient de bun. Gestionarea ei deficitară poate duce la deteriorarea relațiilor, la o stare de spirit negativă și poate chiar declanșa certuri în relații. De aceea este atât de important să înveți cum să gestionezi critica în mod asertiv.

Dacă înveți să gestionezi critica într-un mod pozitiv, o poți transforma într-o forță reală în viața ta. Acest curs te va învăța cum să faci exact acest lucru. Vei învăța cum să rămâi calm și totodată natural atunci când ești criticat, să deturnezi negativitatea din critica primită, să o transformi într-o oportunitate de învățare, și să folosești tehnici specifice de asertivitate pentru a gestiona critica atât negativă cât și constructivă ca un adevărat maestru!

În afară de gestionarea criticii, acest curs te va învăța cum să oferi critici constructive cu eleganță și să le transformi într-o experiență semnificativă pentru cealaltă persoană.

Dacă ești pregătit să înveți cum să gestionezi critica în mod asertiv, atunci acest curs este pentru tine!

Acest curs cuprinde:

10 lecții, materiale video și text
Fișe de lucru cu exerciții practice pentru a te ajuta să îți dezvolți abilitatea de a gestiona asertiv critica negativă
Durata cursului este de 2 săptămâni, sau se poate parcurge și în ritm propriu
Durata materialelor video însumează 1 oră
Primești un jurnal bonus pentru gestionarea asertivă criticii negative

Înscrie-te acum și hai să începem!

Acest curs este un modul avansat din cursul de comunicare asertivă....

Doar utilizatorii cu abonament activ au acces la cursuri și zona de membru.

Abonamentul ți-a expirat? Reactivează-ți abonamentul acum și reîntoarce-te la cursurile tale.

Devino membru sau loghează-te în contul tău.

Scroll to Top