Curs Online Creste-ți Stima De Sine

5.0 (4 păreri)
5/5
Actualizat: 21/06/2022

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul online pentru creșterea stimei de sine este plin de informații și tehnici practice de dezvoltare personală ca să te ajute să îți crești stima de sine. Iată ce vei învăța în acest curs:

Descrierea cursului

Acest curs online este conceput pentru a te ajuta să îți îmbunătățești stima de sine. Cursul include o serie de module și exerciții practice care te vor ajuta să înțelegi și să schimbi modul în care te gândești despre tine, oferindu-ți încrederea pentru a-ți atinge obiectivele.

Cursul începe cu o introducere în stima de sine, inclusiv ce este aceasta și de ce este importantă. Vei afla apoi despre diferitele moduri prin care îți poți îmbunătăți stima de sine, inclusiv schimbarea felului în care gândești despre tine, stabilirea obiectivelor și a fi mai asertiv.

Poți urma cursul în ritmul tău și nu există limită de timp. Astfel că poți lucra în propriul ritm și atunci când ai timp. Deci, fie că dorești să faci o schimbare mică sau una mare, cursul este aici pentru tine.

Cursul este împărțit în 6+ module cu lecții bogate în informații și în aplicații practice pentru dezvoltarea ta personală.

De ce să nu te înscrii astăzi și să începi să îți clădești o stimă de sine mai bună?

Conținutul cursului

În primul modul ne acomodăm cu conceptele legate despre stima de sine. Astfel  înțelegem care este rolul ei în viața noastră, de ce suferim dacă este scăzută, și care sunt beneficiile stimei de sine înalte.

Modulul 2 te va ajuta să cunoști care este baza pe care construiești stima de sine. Cuprinde diferite teste validate și metode pentru cunoașterea de sine.

În modulul 3 vei învăța tehnici importante pentru a te ajuta să te apreciezi așa cum se cuvine, prin tehnici practice eficiente.

În acest modul, vei învăța cum să îți controlezi gândurile și să întrerupi ciclul stimei de sine scăzute. În acest modul vei învăța cum funcționează mintea ta, cum îți formați convingeri despre sine și cum acestea îți influențează stima de sine, cum să-ți provoci și să-ți schimbi gândurile și convingerile negative despre tine.

Acest modul este bogat în tehnici care te ajută să-ți stabilești obiective realiste și să rămâi motivat în fața greșelilor și modalități practice de a face față emoțiilor dificile, cum ar fi anxietatea și frica.

În acest modul vom explora modul în care îmbunătățirea comunicării te poate ajuta la îmbunătățirea stimei de sine. Vei învăța tehnici pentru a comunica mai eficient și vei vedea cum acest lucru poate duce la o încredere în sine și stimă de sine mai sănătoase.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut acreditat european, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

Păreri de la membri

FAQ / Întrebări frecvente

Cursul este pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească stima de sine, încrederea în sine sau să-și creeze viața pe care și-o dorește.

Pentru a avea acces la curs plătești 99 lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

Vei învăța cum să-ți îmbunătățești stima de sine, și încrederea în tine și să-ți creezi viața pe care ți-o dorești.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Obține acces la toată biblioteca de cursuri online

Scroll to Top