Curs Online De Ascultare Activă. Ascultă Cu Adevărat

Actualizat: 23/10/2023

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul online de ascultare activă este parte din cursul de comunicare asertivă și te va ajuta să îți dezvolți abilitatea de a asculta. Iată ce vei învăța în acest curs:

Descrierea cursului

Ascultarea activă nu înseamnă doar a auzi ceea ce spune cealaltă persoană. Este vorba de a înțelege mesajul pe care încearcă să îl comunice, a fi prezent și a asculta și ce este dincolo de cuvinte. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii conștient atât de cuvintele rostite, cât și de indiciile nonverbale și paraverbale ale persoanei pe care o asculți.

Ascultarea activă este o abilitate cheie pentru o comunicare eficientă, asertivă. Învățând cum să asculți activ, îți poți îmbunătăți capacitatea de a înțelege și de a comunica mai bine cu ceilalți. Acest curs te va învăța despre diferitele tehnici pe care le folosesc ascultătorii și comunicatorii avansați. Îți poți îmbunătăți abilitățile de ascultare activă aplicând aceste tehnici în diverse situații, astfel încât să devii un ascultător și un comunicator mai bun.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești capacitatea de a comunica cu ceilalți, atunci acest curs este pentru tine. La sfârșitul cursului, vei avea o mai bună înțelegere a ascultării active și a modului în care o poți folosi în viața de zi cu zi.

Conținutul cursului

În acest modul înveți despre ascultarea activă și pașii esențiali pentru a începe să o aplici imediat în discuțiile tale.

În partea întâi a acestei săptămâni înveți și aplici tehnicile de ascultare activă.

În acest modul înveți 3 modele avansate de ascultare activă și cum să îl alegi pe cel potrivit ție.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

FAQ / Întrebări frecvente

Acest curs online este destinat persoanelor care doresc să își îmbunătățească abilitatea de a asculta. Fie că ai observat că ai anumite blocaje în comunicare sau alte persoane ți-au făcut observația că nu se simt ascultați, acest curs este pregătit să te ajute să asculți cu adevărat.

Pentru a avea acces la curs plătești 99 de lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară pe durata a două săptămâni sau în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

Vei învăța să asculți cu adevărat, îmbunătățindu-ți această abilitate. Astfel și relațiile tale vor deveni mai calitative și armonioase.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Scroll to Top