Curs De Comunicare Asertivă: Transformă-ți Relațiile Și Revendică-ți Puterea Prin Comunicare

Actualizat: 07/10/2022

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul online de comunicare asertivă te va ajuta să îți determini propriul stil de comunicare și să îți dezvolți abilitatea de a comunica eficient și asertiv în situațiile din viața ta. Iată ce vei învăța în acest curs:

Descrierea cursului

Vrei să înveți cum să comunici mai eficient? Dacă da, acest curs online de comunicare asertivă este pentru tine! În acest curs, vei învăța elementele de bază ale comunicării asertive, inclusiv ce este și cum să o folosești eficient.

De asemenea, vei învăța tehnici speciale diferite care te pot ajuta să gestionezi situațiile dificile. Până la sfârșitul acestui curs, vei fi capabil să comunici într-un mod mai asertiv și să obții ceea ce îți dorești. Vei avea, de asemenea, instrumentele de care ai nevoie pentru a avea succes în comunicarea în diferite situații din viața ta.

Acest curs este livrat sub forma unei serii de lecții online, fiecare lecție acoperind un subiect diferit legat de comunicarea asertivă. Fiecare lecție are una sau mai multe fișe de lucru care te ajută să pui în practică ceea ce ai învățat.

Fiecare modul include lecții video și text, informații, teme pentru acasă și fișe de lucru care te ajută să înveți și să aplici comunicarea asertivă.

Conținutul cursului

În prima săptămână vei învăța cum să identifici stilul tău de comunicare. De asemenea, înveți despre principalele stiluri de comunicare.

În această săptămână înveți despre comunicarea asertivă, pentru a o înțelege mai bine și înveți, de asemenea, care sunt motivele care te împiedică să comunici asertiv

În această săptămână înveți despre cele 3 tipuri de comunicare pe care le folosim pentru a transmite un mesaj.

Tot în această săptămână vei învăța prima tehnică de comunicare asertivă pe care vei începe să o și aplici în comunicarea ta zilnică.

În aceste săptămâni înveți alte tehnici de comunicare asertivă de bază și le pui în practică.

În aceste săptămâni înveți tehnici avansate de comunicare asertivă.

În această săptămână afli cum să fii asertiv online, în comunicarea prin mesaje, e-mail și în social media.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

FAQ / Întrebări frecvente

Acest curs de comunicare asertivă este potrivit pentru oricine dorește să învețe cum să comunice mai eficient. Nu sunt necesare cunoștințe despre asertivitate sau să ai experiență anterioară cu acest tip de comunicare.

Pentru a avea acces la curs plătești 99 de lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară pe durata a 12 săptămâni, materialele cursului totalizând 3 ore și jumătate.

Poți parcurge cursul și liber, în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult sau puțin timp ai nevoie.

Până la sfârșitul acestui curs vei fi pregătit să comunici asertiv, vei cunoaște și ști cum să aplici tehnicile asertive de bază și strategiile avansate. Astfel, vei putea să îți controlezi limitele, nevoile și contribuția ta la relațiile tale.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în primele 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Scroll to Top