Curs Online Gestionează Asertiv Critica

Actualizat: 23/10/2023

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul online ”Gestionează asertiv critica„ este parte din cursul ”Comunicare asertivă” și te va ajuta să:

Descrierea cursului

Critica negativă nu este ușor de gestionat. Poate fi dureroasă și te poate face să te simți ca și cum nu ești suficient de bun. Gestionarea ei deficitară poate duce la deteriorarea relațiilor, la o stare de spirit negativă și poate chiar declanșa certuri în relații. De aceea este atât de important să înveți cum să gestionezi critica în mod asertiv.

Să înveți cum să gestionezi criticile în mod asertiv este o abilitate valoroasă care te poate ajuta atât în viața personală, cât și în cea profesională, deoarece îți permite să răspunzi la critici într-un mod constructiv și să le transformi într-o resursă de creștere.

Acest curs este livrat sub forma unei serii de lecții online.

Dacă înveți să gestionezi critica într-un mod pozitiv, o poți transforma într-o forță reală în viața ta. Acest curs te va învăța cum să faci exact acest lucru.

Vei învăța cum să rămâi calm și totodată natural atunci când ești criticat, să deturnezi negativitatea din critica primită, să o transformi într-o oportunitate de învățare, și să folosești tehnici specifice de asertivitate pentru a gestiona critica atât negativă cât și constructivă ca un adevărat maestru!

În afară de gestionarea criticii, acest curs te va învăța cum să oferi critici constructive cu eleganță și să le transformi într-o experiență semnificativă pentru cealaltă persoană.

Dacă ești pregătit să înveți cum să gestionezi critica în mod asertiv, atunci acest curs este pentru tine!

Conținutul cursului

În această săptămână înveți despre tipurile de critică și despre cum răspunzi tu acum la critica negativă pe care o primești. Vei avea fișe de lucru pentru a te cunoaște mai bine și a te înțelege în relație cu criticile primite.

Săptămâna 2 este despre tehnicile asertive pentru gestionarea criticii negative, pentru primirea unei critici constructive și pentru a învăța cum să oferi o critică utilă celorlalți.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

FAQ / Întrebări frecvente

Acest curs online se adresează tuturor celor care doresc să învețe cum să gestioneze critica într-un mod mai asertiv și mai constructiv. De asemenea, este și pentru cei care doresc să învețe cum să ofere o critică constructivă.

Dacă ești o persoană care are tendința de a reacționa puternic negativ atunci când este criticată, de a deveni defensiv, justificativ sau agresiv și de a simți emoții negative atunci când aude critici, de a se simți adesea criticată și de a lua lucrurile foarte personal chiar și atunci când critica nu este menită să fie dureroasă, atunci acest curs este cu siguranță pentru tine.

Pentru a avea acces la curs plătești 99 de lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară pe durata a 2 săptămâni sau în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

În cadrul acestui curs vei învăța cum să rămâi calm și constructiv atunci când ești criticat, cum să deviezi negativitatea și cum să folosești tehnici specifice de comunicare asertivă pentru a face față criticilor ca un profesionist, dar și pentru a le transforma într-o oportunitate de învățare.

Pe lângă gestionarea criticilor negative, acest curs te va învăța să oferi critici constructive într-un mod care să fie atât util, cât și apreciat. De asemenea, vei învăța despre diferitele tipuri de critică și cum să le folosești în beneficiul tău.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărarea abonamentului.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Scroll to Top