Curs Online Well-Being: Echilibrul Dintre Viața Profesională Și Viața Personală

5.0 (3 păreri)
5/5
Actualizat: 23/10/2023

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul online de Well-Being: Echilibru serviciu-viață personală este un curs util persoanelor care se simt copleșite de viața de serviciu sau anumite elemente din viața personală. Iată ce vei învăța dacă te înscrii la curs:

Descrierea cursului

Te străduiești să găsești un echilibru între viața profesională și viața personală? Cu toții trecem prin asta la un moment dat în viață. Și, dacă ești ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să descoperi că echilibrul dintre viața profesională și viața personală este deosebit de afectat atunci când ai multe pe listă, responsabilități, probleme, lipsă de control.

Echilibrul dintre viața profesională și viața personală este crucial în lumea de astăzi, unde majoritatea locurilor de muncă ne consumă până la epuizare dacă nu știm cum să ne gestionăm resursele eficient.

Burnout-ul este o stare de epuizare emoțională, fizică și psihică cauzată de surmenaj sau stres. Când ești stresat de ceva anume, fie din viața personală, fie din cea profesională, este dificil să te concentrezi pe altceva. Acest lucru poate duce la probleme acasă și la locul de muncă.

Acest curs online te va ajuta să înveți conceptele de bază despre echilibrul dintre viața profesională și viața privată, și avansate pentru starea de bine (well-being). Te va ghida să pui aceste concepte în practică prin exerciții practice și tehnici pentru a readuce echilibrul în viața ta.

Învață să te apreciezi, să îți gestionezi timpul, să stabilești limite sănătoase, pentru ca tu să poți simți din nou acel echilibru de care ai nevoie.

La sfârșitul acestui curs vei avea o mai bună înțelegere a echilibrului dintre viața profesională și viața privată și ce trebuie să faci pentru a îți crea o viață mai echilibrată. Vei avea, de asemenea, instrumentele de care ai nevoie pentru a avea succes în atingerea echilibrului dintre viața profesională și viața privată.

Înscrie-te acum și dezvoltă abilitățile de care ai nevoie pentru a obține un echilibru mai bun între viața profesională și viața personală!

Conținutul cursului

În acest modul introductiv vei afla despre diferitele aspecte ale echilibrului dintre viața profesională și viața privată. Ce este echilibrul dintre viața profesională și viața privată? Este posibil să se realizeze? Care sunt beneficiile echilibrului dintre viața profesională și viața privată? În acest modul, vei afla, de asemenea, despre diferiții factori care contribuie la echilibrul dintre viața profesională și viața privată.

În modulul 2 înveți tehnici esențiale pentru a recăpăta echilibrul în viața ta. Vei învăța despre gestionarea timpului și cum să creezi un program care să funcționeze pentru tine. Vei învăța, de asemenea, despre gestionarea stresului și cum să stabilești limite sănătoase.

În ultimul modul vorbim despre cultivarea stării de bine. Vei învăța despre diferite practici de îngrijire de sine care te pot ajuta să te simți cât mai bine, pentru a menține și preveni pe viitor dezechilibrul dintre profesional și personal.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

Păreri de la membri

5.0 (3 păreri)
5/5

Am urmat cursul de echilibru între viața profesională și viața personală și a fost foarte bun! Am învățat multe despre mine și despre cum să-mi gestionez timpul mai eficient, ce instrumente de productivitate funcționează. Excelent din punct de vedere al structurii și calității informațiilor. (Marian S.)

Am învățat cum să-mi gestionez mai eficient munca, familia și angajamentele inutile pe care mi le făceam. Am reușit să învăț abilități de viață atât la locul de muncă, cât și acasă. Cursul a fost foarte bine organizat, iar conținutul a fost util. Acest curs de echilibru între viața profesională și cea privată a fost o resursă neprețuită! Vă mulțumesc! 🙂 (Andreea P.)

Cursul pentru echilibrul dintre viața profesională și cea privată a fost o resursă extraordinară pentru mine. Am învățat atât de multe despre mine însămi și am dobândit instrumente valoroase ca să îmi gestionez resursele mai eficient. Cursul a fost bine structurat, iar conținutul a fost relevant și util pentru situația mea. (Flori B.)

FAQ / Întrebări frecvente

Acest curs online despre echilibrul dintre viața profesională și viața personală este perfect pentru profesioniștii ocupați care doresc să găsească mai mult echilibru în viața lor.

De asemenea, este destinat celor care se simt copleșiți sau simt că unul dintre aceste planuri din viața lor le provoacă dezordine sau stres.

Nu este necesar să ai cunoștințe teoretice sau practice despre well-being, echilibru viață profesională – viață personală.

Pentru a avea acces la curs trebuie să ai un abonament activ. Vezi prețurile aici. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

După parcurgerea acestui curs te vei simți mai în control în ce privește gestionarea timpului, reducerea stresului și îmbunătățirea limitelor. Ca urmare, vei putea obține un echilibru mai bun între viața profesională și cea profesională.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Scroll to Top