Feedback-ul: instrument pentru dezvoltare personală și profesională

Actualizat: 23/10/2023

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul online despre feedback te va ajuta să înveți cum să ceri, să primești și să oferi un feedback util atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Iată ce vei învăța în acest curs:

Descrierea cursului

Feedback-ul este unul dintre cele mai importante instrumente de comunicare pe care le avem la dispoziție, dar este adesea înțeles greșit sau folosit ineficient. Este utilizat în toate relațiile noastre, fie de la serviciu, fie personale.

Oferirea de feedback poate fi dificilă, fie că ești într-o poziție de leader sau manager, fie că vrei să dai un feedback unui prieten sau membru al familiei. Dar este esențială pentru menținerea unor relații sănătoase și pentru a ne asigura că toată lumea este pe aceeași lungime de undă. Poate fi greu să știi cum să oferi feedback în mod eficient, dar acest curs te va învăța tot ce este necesar să știi!

În acest curs online vei învăța despre diferitele moduri de a da și de a primi feedback, precum și despre cum să ceri feedback într-un mod benefic pentru tine și ceilalți. De asemenea, cursul va aborda cele mai bune tehnici și practici pentru a te ajuta să începi să oferi și să primești feedback începând de azi!

La finalul acestui curs vei putea să oferi și să primești feedback într-un mod pozitiv și productiv. Vei ști cum să folosești feedback-ul pentru creșterea ta personală și profesională.

Acest curs online este conceput pentru oricine dorește să învețe cum să ofere și să primească feedback într-un mod pozitiv și productiv. Cursul este deosebit de benefic pentru manageri, profesioniști în domeniul resurselor umane și pentru oricine lucrează într-un mediu de echipă.

Conținutul cursului

În acest modul înveți despre principalele tipuri de feedback, calitatea lui și tehnici esențiale pentru acordarea feedback-ului într-un mod util.

În această săptămână înveți despre cum să ceri și să primești feedback într-un mod ajutător. Vei transforma feedback-ul într-un instrument de dezvoltare personală și profesională.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

FAQ / Întrebări frecvente

Acest curs online este conceput pentru oricine dorește să învețe cum să ofere și să primească feedback într-un mod pozitiv și productiv. Cursul este deosebit de benefic pentru manageri, profesioniști în domeniul resurselor umane și pentru oricine lucrează într-un mediu de echipă.

Pentru a avea acces la curs plătești 99 de lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară pe durata a două săptămâni, sau în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

Vei învăța cum să oferi feedback constructiv. Vei ști cum să ceri feedback de la oricine, și vei prelucra acele blocaje care stau în calea acceptării feedback-ului astfel încât să îți fie mai ușor să îl preiei și să îl implementezi în viața ta ca un instrument puternic de creștere personală sau profesională.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărarea abonamentului.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Scroll to Top