Sărbătorim 1 an de activitate: Reflecții și recunoștință

Actualizat: 02/05/2023

1 an de PsihoSensus Academy

Salutări, dragi prieteni, îmi aduce o bucurie imensă să sărbătorim aniversarea de 1 an a platformei noastre de cursuri online pentru dezvoltare personală, PsihoSensus Academy. 

Am creat această platformă pentru a veni în întâmpinarea dorinței voastre de dezvoltare personală. Și este incredibil să văd cât de departe am ajuns împreună.

Pe PsihoSensus Academy găsești cursuri online de calitate pentru dezvoltare personală. Credem că dezvoltarea personală este esențială atât pentru succesul personal, cât și pentru cel profesional, iar platforma noastră este dedicată să ofere tuturor posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta, la prețuri accesibile. 

Toate cursurile noastre au un standard înalt de calitate pentru că sunt concepute de specialiști în dezvoltare personală cu experiență de lucru individual și în grup. Acestea se bazează pe ultimele cercetări în domeniu și asigură accesul la metode practice care te ajută să îți atingi acele obiective de dezvoltare personală.

Un mare MULȚUMIM! tuturor membrilor

Dorim să le mulțumim din suflet membrilor noștri și foștilor membri pentru că au făcut din primul nostru an un succes uriaș. Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, iar fiecare recenzie, feedback și sugestie excelentă a fost luată în considerare pentru a veni către voi mai bine pregătiți.

Fără voi, oameni dragi, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil. Succesul platformei noastre este o reflectare a succesului personal și profesional pe care l-ați obținut prin urmarea cursurilor noastre. Promitem să continuăm să adăugăm valoare vieții voastre prin intermediul platformei noastre.

În continuare, în spirit festiv, am adăugat 📁 materiale noi 📁 în platformă și încurând va apărea încă un curs nou. Avem multe planuri și surprize pregătite pentru voi. A fost un an grozav și abia așteptăm să vedem ce putem realiza împreună în viitor!

Câteva succese ale noastre

Aprilie 25, 2022

Lansare

Am lansat platforma cu 3 cursuri mari și cuprinzătoare despre stima de sine, gestionarea emoțiilor și work-life balance. În total peste 10 ore de curs care cuprind peste 150 de lecții.

La un an de la lansare

Cursuri complete și ușor de urmat

În platformă avem super cursuri de care suntem mândri. Acoperim mai mult de 15 ore de curs, o multitudine de jurnale cu exerciții, materiale bonus, fișe de lucru, webinarii.

La un an de la lansare

Membri fericiți

Prin cursurile noastre am reușit să aducem în viața membrilor noștri rezultatele pe care și le doreau. Împărtășim cu voi mai jos poveștile de succes ale mai multor membri PsihoSensus Academy.

În calitate de furnizor de cursuri online pentru dezvoltare personală, suntem încântați să contribuim activ la această parte dinamică din viața tuturor. Suntem dedicați creării de cursuri de înaltă calitate, prezentând cele mai recente cercetări, aplicații practice și exemple din lumea reală.

Cursurile noastre online sunt concepute pentru a fi  accesibile tuturor și pot fi urmate în ritmul tău propriu și din confortul casei tale.

Misiunea noastră este ca prin cursurile noastre să îți oferim tot ceea ce ai nevoie pentru a te dezvolta personal.

În timp ce sărbătorim aniversarea de un an, credem că încă mai avem mult de lucru și putem aduce un impact benefic real în viața membrilor noștri. Suntem încântați să continuăm să sprijinim persoanele și organizațiile în călătoriile lor de dezvoltare personală și well-being în anii următori.

Cum a fost pentru noi primul an de PsihoSensus Academy

Călătoria noastră de creștere a început în urmă cu un an, dar parcă a fost ieri 😊 Însă, planificarea platformei și munca până la rezultatul final a început cu mai mult timp în urmă.

Am început cu câteva cursuri care se concentrau pe creșterea personală, stima de sine, gestionarea emoțiilor și well-being, și ne-am extins treptat pentru a oferi și mai multe cursuri pe teme pentru lucrul cu sine precum domolirea criticului interior, comunicare asertivă, și gestionarea criticii, printre altele. A fost uimitor să vedem modul în care platforma noastră a avut un rol esențial în călătoria către sine a membrilor noștri.

Echipa noastră a lucrat constant și neobosit pentru a se asigura că toate cursurile noastre oferă un conținut de înaltă calitate și un raport calitate-preț avantajos și suntem 🙏 recunoscători pentru numeroasele feedback-uri pozitive pe care le-am primit. De asemenea, am lucrat neostenit să rezolvăm toate dificultățile și să răspundem prompt la întrebările membrilor noștri pentru a ne asigura că le oferim cea mai bună experiență posibilă cu materialele din platformă. Și rezultatele au apărut negreșit.

Welcome to GROWTH!

În continuare sărbătorim aniversarea de un an cu o reducere specială pentru membrii noi la toate abonamentele noastre! Folosește codul “GROWTH” la finalizarea înscrierii în platforma noastră și bucură-te de toate cursurile noastre la un abonament cu preț redus cu 15%. Această reducere se aplică în prima lună la abonamentul lunar, și în primul an la abonamentul anual.

Promoția este valabilă pentru o perioadă limitată de timp pentru membrii noi înscriși, așa că nu rata ocazia de a te dezvolta personal, de a-ți dezvolta abilitățile și de a-ți atinge obiectivele! Echipa noastră este încântată să continue să îți susțină călătoria de dezvoltare personală și abia așteptăm să vedem toate realizările extraordinare pe care le vei atinge în perioada următoare.

Îți mulțumim că ne-ai ales!

Sharing is caring

Pentru că știm cât de importantă este dezvoltarea personală, dacă ai în jurul tău oameni dragi ție care știi că pot beneficia de pe urma cursurilor noastre, împărtășește-le despre platforma noastră. 

De asemenea, poți duce vorba mai departe distribuind platforma noastră în rețeaua ta de prieteni sau social media. 

Înscrie-te acum și începe dezvoltarea personală

Primește 15% reducere la abonamentele noastre cu codul GROWTH

Abonamentele includ:

15% reducere în prima lună

Scroll to Top