Webinar: Creează contul de membru PsihoSensus Academy în mai puțin de 1 minut

Actualizat: 23/10/2023

Misiunea Webinarului

Acest webinar are scopul de a te însoți în procesul de creare a contului pe platforma noastra de cursuri online pentru dezvoltare personala, PsihoSensus Academy.

Te voi însoți și îți voi explica pas cu pas cum să creezi contul tău de membru.

Transcript

Îți mulțumim că ești alături de noi astăzi pentru webinarul nostru despre cum să îți faci un cont pe platforma noastră de cursuri online.

Astăzi aș vrea să îți prezint pașii pe care sa ii urmezi pentru crearea unui cont de membru in platforma noastra.

Mai întâi as vrea sa îți spun câteva cuvinte despre platforma noastră de cursuri online pentru dezvoltare personală. Știm că viața poate fi copleșitoare și suntem aici pentru a te ajuta să înveți abilitățile de care ai nevoie pentru a crea o versiune mai bună a ta. Cursurile noastre sunt concepute special pentru a te ajuta să îți crești stima de sine, să gestionezi emoțiile neplăcute, să înveți să comunici mai bine și să asculți activ, să dai și să primești feedback, să îți atingi obiectivele și multe altele.

Datorită programei cuprinzătoare și a formatorilor noștri experimentați, poți avea încredere că primești informații și instrumente de calitate care vor avea un impact de durată în călătoria ta de dezvoltare personală.

Poți începe dezvoltarea personală cu noi, creându-ți un cont online.

Te vom ghida pas cu pas prin acest proces foarte simplu și îți vom oferi sfaturi utile pe parcurs. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile și nu ar trebui să ai nicio problemă în a-ți crea contul în cel mai scurt timp.

Așa că hai să începem – să începem prin a explora platforma noastră și să îți oferim o scurtă prezentare generală a opțiunilor disponibile. Apoi îți vom explica cum să-ți creezi contul, inclusiv să configurezi opțiunile de plată. După aceea, vom trece în revistă modul de accesare și finalizare a cursurilor, precum și orice alte întrebări pe care le-ai putea avea. Sperăm că acest lucru îți va fi de ajutor și nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de ajutor sau informații suplimentare!

După ce ai accesat platforma noastră pe academy.psihosensus.eu,poți observa meniul principal și opțiunile din prima pagina.

Selectez pagina de alegere a abonamentului unde avem 3 opțiuni:

  • Abonamentul lunar: abonamentul care are opțiunea de a încerca platforma gratuit pentru 1 zi. După expirarea acestei perioade de încercare, suma de 99 lei va fi debitata automat din contul tău. Aceasta este o plata recurenta, în fiecare luna, iar tu nu trebuie sa faci nimic pentru a plați.
  • Abonamentul anual: iți oferă acces ca și abonamentul lunar, la toate cursurile din platforma, iar reînnoirea abonamentului se face după 12 luni.
  • Abonamentul corporate: este pentru companii.

Selectez butonul de cont gratuit și sunt direcționată către pagina cu formularul de plata. Poți citi detaliile despre acest abonament în dreapta și completează detaliile tale în formular.

Completez detaliile mele pentru a face un cont demonstrativ pentru acest webinar. Aceste date vor apărea pe factura.

Bifez ca sunt de acord cu termenii și condițiile, politica de confidențialitate, și apăs butonul de înregistrare.

După ce am făcut contul, sunt direcționată pe pagina următoare, unde mulțumim tuturor pentru ca ne-ați ales, suntem onorați să va fim alături în călătoria voastră de dezvoltare personala.

Apoi merg în contul meu.

Aceștia sunt pașii esențiali foarte simpli de creare și accesare a contului tău pe PsihoSensus Academy.

Te așteptăm să te înscrii și tu și sa începi dezvoltarea personala cu cele mai bune cursuri de dezvoltare personala.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

FAQ / Întrebări frecvente

Această platformă conține cursuri și alte instrumente valoroase de dezvoltare personală care te poate ajuta să investești în tine, în creșterea ta personală, în o calitate mai înaltă a vieții. Așa că dacă îți dorești să te dezvolți personal, PsihoSensus Academy este pentru tine

Te poți înscrie cu un abonament lunar care îți oferă acces la toate resursele din site. Poți încerca gratuit pentru 1 zi abonamentul să vezi dacă resursele noastre pentru dezvoltare personală ți se potrivesc. Apoi după ziua de probă abonamentul se activează cu plata de 99 lei.

Poți alege și abonamentul anual pentru 899 lei. Abonamentul se reînnoiește anual.

Dacă ești o companie și vrei să oferi echipei tale acces la cursurile de dezvoltare personală, alege abonamentul corporate.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la cursuri și la toate resursele din platformă atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

Înscrie-te acum și începe dezvoltarea personală

Abonamentul include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Scroll to Top