Feedback-ul: instrument pentru dezvoltare personală și profesională

Feedback-ul este unul dintre cele mai importante instrumente de comunicare pe care le avem la dispoziție, dar este adesea înțeles greșit sau folosit ineficient. Este utilizat în toate relațiile noastre, fie de la serviciu, fie personale.

Oferirea de feedback poate fi dificilă, fie că ești într-o poziție de leader sau manager, fie că vrei să dai un feedback unui prieten sau membru al familiei. Dar este esențială pentru menținerea unor relații sănătoase și pentru a ne asigura că toată lumea este pe aceeași lungime de undă. Poate fi greu să știi cum să oferi feedback în mod eficient, dar acest curs te va învăța tot ce este necesar să știi!

În acest curs online vei învăța despre diferitele moduri de a da și de a primi feedback, precum și despre cum să ceri feedback într-un mod benefic pentru tine și ceilalți. De asemenea, cursul va aborda cele mai bune tehnici și practici pentru a te ajuta să începi să oferi și să primești feedback începând de azi!

La finalul acestui curs vei putea să oferi și să primești feedback într-un mod pozitiv și productiv. Vei ști cum să folosești feedback-ul pentru creșterea ta personală și profesională.

Acest curs online este conceput pentru oricine dorește să învețe cum să ofere și să primească feedback într-un mod pozitiv și productiv. Cursul este deosebit de benefic pentru manageri, profesioniști în domeniul resurselor umane și pentru oricine lucrează într-un mediu de echipă.

Acest curs cuprinde:

9 lecții, materiale video și text
Fișe de lucru cu exerciții practice pentru a te ajuta să îți dezvolți abilitatea de a oferi feedback constructiv, a cere și primi un astfel de feedback într-un mod util pentru tine și ceilalți
Conține un planner pentru acordarea feedback-ului constructiv. Poate fi folosit atât de manageri, leaderi de echipe sau grupuri, cât și de alte persoane care doresc sau au nevoie să planifice acordarea de feedback
Durata cursului este de 2 săptămâni, sau se poate parcurge și în ritm propriu
Durata materialelor video însumează 1 oră

Înscrie-te acum și hai să începem!

Acest curs este un modul avansat din cursul de comunicare asertivă....

Doar utilizatorii cu abonament activ au acces la cursuri și zona de membru.

Abonamentul ți-a expirat? Reactivează-ți abonamentul acum și reîntoarce-te la cursurile tale.

Devino membru sau loghează-te în contul tău.

Scroll to Top