Politica De Retur

Deși potrivit art. 16 din OUG 34/2014, dreptul de retragere nu este aplicabil, în condițiile legii, furnizării de conținut digital care nu este livrat pe suport material (e.g., cursuri online, webinarii), noi vă oferim posibilitatea de a vă răzgândi și vă retrage din contract în termen de 14 zile de la efectuarea plății. Ca urmare a exprimării dorinței de a vă retrage din contract, veți obține rambursarea sumei de bani achitate.

Pentru a vă retrage din contract, puteți proceda oricând la anularea abonamentului din contul dvs. Pentru asistență cu privire la retragerea din contract, ne puteți scrie la adresa de e-mail [email protected], un e-mail cu subiectul „Retragere Contract”.

Dacă vă încadrați în termenul de 14 zile, noi vom proceda la rambursarea sumei de bani în cel mai scurt timp posibil utilizând același mijloc de plată pe care l-ați utilizat pentru plată. În funcție de programul de lucru al băncilor, de banca emitentă a cardului dvs. sau de alți factori (țara unde este localizată banca, durata de procesare), este posibil ca rambursarea sumelor de bani să dureze până la 10 zile lucrătoare.

Scroll to Top