Well-Being: Echilibru serviciu-viață personală

Te străduiești să găsești un echilibru între viața profesională și viața personală? Cu toții trecem prin asta la un moment dat în viață. Și, dacă ești ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să descoperi că echilibrul dintre viața profesională și viața personală este deosebit de afectat atunci când ai multe pe listă, responsabilități, probleme, lipsă de control.

Echilibrul dintre viața profesională și viața personală este crucial în lumea de astăzi, unde majoritatea locurilor de muncă ne consumă până la epuizare dacă nu știm cum să ne gestionăm resursele eficient.

Burnout-ul este o stare de epuizare emoțională, fizică și psihică cauzată de surmenaj sau stres. Când ești stresat de ceva anume, fie din viața personală, fie din cea profesională, este dificil să te concentrezi pe altceva. Acest lucru poate duce la probleme acasă și la locul de muncă.

Acest curs online vă te va ajuta să înveți conceptele de bază despre echilibrul dintre viața profesională și viața privată, și avansate pentru starea de bine (well-being). Te va ghida să pui aceste concepte în practică prin exerciții practice și tehnici pentru a readuce echilibrul în viața ta.

Învață să te apreciezi, să îți gestionezi timpul, să stabilești limite sănătoase, pentru ca tu să poți simți din nou acel echilibru de care ai nevoie.

La sfârșitul acestui curs vei avea o mai bună înțelegere a echilibrului dintre viața profesională și viața privată și ce trebuie să faci pentru a îți crea o viață mai echilibrată. Vei avea, de asemenea, instrumentele de care ai nevoie pentru a avea succes în atingerea echilibrului dintre viața profesională și viața privată.

Înscrie-te acum și dezvoltă abilitățile de care ai nevoie pentru a obține un echilibru mai bun între viața profesională și viața personală!

Cursul cuprinde:

28 de lecții în materiale video și text structurate pe module
Durata cursului este 5 săptămâni, și se poate parcurge și în ritm propriu
Durata materialelor video însumează 3 ore
În total 40+ exerciții pentru recuperarea echilibrului profesional - personal
2 jurnale bonus pentru echilibrul tău pe termen lung
Fișe de lucru și materiale opționale
Materiale descărcabile
...

Doar utilizatorii cu abonament activ au acces la cursuri și zona de membru.

Abonamentul ți-a expirat? Reactivează-ți abonamentul acum și reîntoarce-te la cursurile tale.

Devino membru sau loghează-te în contul tău.

Scroll to Top