Sugestii cursuri

Tutoriale PsihoSensus Academy – Începe Aici!

Hai să începem și să explorăm toate opțiunile ca să te ajutăm să valorifici la maximum experiența cu platforma noastră de dezvoltare personală!

Depășește Autocritica, Domolește Criticul Interior

Acest curs se adresează tuturor celor care au o părere negativă despre sine și doresc să învețe cum să nu mai fie atât de duri cu ei înșiși.
Dacă ești pregătit să faci pace cu criticul tău interior, acest curs este pentru tine.

Ascultă Cu Adevărat

Dacă vrei să-ți îmbunătățești capacitatea de a comunica cu ceilalți, atunci acest curs este pentru tine. La sfârșitul cursului, vei avea o mai bună înțelegere a ascultării active și a modului în care o poți folosi în viața de zi cu zi.

Gestionează Asertiv Critica

Învață să gestionezi criticile în mod asertiv. Este o abilitate valoroasă care te poate ajuta atât în viața personală, cât și în cea profesională. Ești pregătit? Începe acum

Feedback-ul: instrument pentru dezvoltare personală și profesională

În acest curs online vei învăța despre diferitele moduri de a da și de a primi feedback, precum și despre cum să ceri feedback într-un mod benefic pentru tine și ceilalți.

Well-Being: Echilibru serviciu-viață personală

Învață să te apreciezi, să îți gestionezi timpul, să stabilești limite sănătoase, pentru ca tu să poți simți din nou echilibrul de care ai nevoie între profesional și personal.

Curs de Comunicare Asertivă: Transformă-ți Relațiile Și Revendică-ți Puterea Prin Comunicare

Vrei să înveți cum să comunici mai eficient? Dacă da, acest curs online de comunicare asertivă este pentru tine!

Crește-ți Stima de Sine

Crezi că nu ai stimă de sine sau ai stimă de sine scăzută și ai vrea să ai mai multă încredere în tine? Înscrie-te la cursul online și începe să îți îmbunătățești stima de sine chiar azi!

Gestionarea Emoțiilor. Devino maestrul emoțiilor tale

Vrei să înveți despre emoții și metode practice eficiente care să te ajute să îți reglezi emoțiile? Acest curs este pentru tine.

Scroll to Top