Curs Online Pentru Gestionarea Emoțiilor. Devino Maestrul Emoțiilor Tale

5.0 (6 păreri)
5/5
Actualizat: 23/10/2023

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul pentru Gestionarea Emoțiilor: Devino Maestrul Emoțiilor Tale este un curs online prin care vei învăța să:

Descrierea cursului

Majoritatea oamenilor își gestionează emoțiile greu. Fie că este vorba de relațiile tale, la locul de muncă sau în viața personală, uneori poate fi dificil să-ți ții emoțiile sub control. A învăța cum să-ți gestionezi emoțiile este o abilitate esențială în viață care te va ajuta pe tot parcursul vieții.

Când te simți stresat, trist sau furios, știi cum să reacționezi? Sau mai degrabă ai vrea să înveți cum să răspunzi? Acest curs online te va ghida pas cu pas în procesul de gestionare a emoțiilor atunci când apar aceste emoții neplăcute. Îți va arăta că există tehnici eficiente pentru a le face față.

Acest curs online este special conceput pentru a te ajuta să gestionezi emoțiile neplăcute (mai vechi numite și negative) și să fii în controlul comportamentului impulsiv și reacțiilor emoționale.

Cursul include 6 module desfășurate pe perioada a 12 săptămâni, bogate în informații și pline cu exerciții practice pentru a te ajuta să înveți cum să îți gestionezi emoțiile într-un mod sănătos și productiv. Modulele se pot parcurge liber în ritm propriu.

Fiecare modul include lecții video, informații, teme și fișe de lucru care te vor ajuta să pui conceptele în practică. Până la sfârșitul acestui curs, nu numai că vei avea o mai bună înțelegere a emoțiilor tale, dar vei ști și să le gestionezi într-un mod sănătos.

Pornește pe calea spre bunăstarea emoțională, devino maestrul emoțiilor tale!

Conținutul cursului

Emoțiile sunt o parte importantă a vieții noastre și este esențial să le putem înțelege pentru a le putea gestiona eficient. Acest modul te va învăța cum să faci exact asta. Vei învăța despre diferite emoții, declanșatorii lor, ce rol joacă gândurile și impulsivitatea în apariția și gestionarea emoțiilor.

Modulul 2 te va ajuta să construiești pe baza din modulul 1, învățându-te cum să fii mai conștient de emoțiile tale și ale celorlalți. Vei învăța să îți identifici și să îți numești emoțiile, cum le simți și cum te comporți atunci când apar.

În modulul 3 vei învăța tehnici importante pentru a te ajuta în gestionarea emoțiilor. Îți vei construi un toolbox pentru a-ți gestiona emoțiile negative prin acceptare, controlul impulsurilor și comunicare.

În modulul 4 îți vei construi și îți vei exersa capacitatea de a surprinde procesul de apariție și gestionare a emoțiilor. Aici vei învăța tehnici pentru gestionarea emoțiilor, cum ar fi mindfulness și instrumente din psihoterapia cognitiv comportamentală. Include cele mai importante tehnici bazate pe dovezi științifice pentru a te ajuta să reglezi emoțiile și să reduci reactivitatea emoțională.

Acest modul te va ajuta să pui cap la cap ceea ce ai parcurs în modulele 1-4 pentru a-ți controla emoțiile neplăcute, mai degrabă decât să le lași să te controleze. Acest modul oferă și un spațiu pentru a reflecta asupra călătoriei tale în gestionarea emoțiilor. Până la sfârșitul acestui modul, vei putea să îți  gestionezi emoțiile într-un mod mai pozitiv și mai productiv.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut acreditat european, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

Păreri de la membri

5.0 (6 păreri)
5/5

Cursul gestionează-ți emoțiile m-a ajutat să-mi schimb viața. Întotdeauna mi-am pus familia și prietenii pe primul loc, dar în detrimentul meu. Cursul m-a învățat că îngrijirea de sine este importantă înainte de a satisface nevoile celorlalți. După ce am făcut exercițiile am început să mă simt mai stăpână pe emoțiile mele și mai capabilă să le gestionez mai bine. Acest lucru m-a făcut să fiu o persoană mai fericită, ceea ce, la rândul său, a avut un efect pozitiv asupra celor dragi mie. (Andreea P.)

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut pentru mine de mult timp. Cursul este ușor de urmat și m-a ajutat îmi gestionez emoțiile într-un mod sănătos. (Ana E.)

Datorită acestui curs am început să simt că îmi controlez mai bine emoțiile. Aceasta a fost o mare schimbare pentru mine, abilitățile pe care le-am învățat în acest curs m-au ajutat cu adevărat să rămân calm și concentrat în situații dificile. (Andrei M.)

Cursul online ”Gestionează-ți emoțiile: Devino maestrul emoțiilor tale” a fost o experiență revelatoare pentru mine. M-a ajutat să îmi înțeleg mai bine emoțiile și mi-a arătat cum să le gestionez într-un mod mai sănătos. În general, cursul mi-a schimbat viața și l-aș recomanda oricui dorește să își îmbunătățească inteligența emoțională. (Sabina O.)

Nu mi-am dat seama niciodată cât de mult influențează emoțiile mele nu doar viața mea, ci și a celor din jurul meu. Tehnicile și exercițiile pe care le-am parcurs în cadrul acestui curs mi-au oferit instrumentele necesare pentru a-mi gestiona mai eficient emoțiile negative. Recomand! (Mariana G.)

Cursul despre managementul emoțiilor este fantastic! Oferă o abundență de resurse, PDF-uri și exerciții. Aș recomanda acest curs tuturor celor care se luptă cu emoțiile negative. (Cătălin)

FAQ / Întrebări frecvente

Cursul online pentru gestionarea emoțiilor este o resursă excelentă pentru persoanele adulte care doresc să înțeleagă și să își gestioneze mai bine emoțiile. Cursul este conceput pentru a-i ajuta pe participanți să învețe cum să își identifice emoțiile, să înțeleagă ce le declanșează și să dezvolte strategii pentru a-și gestiona emoțiile.

Cursul este structurat și prezentat de un psihoterapeut certificat care are ani de experiență în a ajuta oamenii să își gestioneze emoțiile. Cursul se desfășoară în ritm propriu, astfel încât membrii PsihoSensus Academy pot lucra în ritmul propriu și pot finaliza cursul când doresc.

Pentru a avea acces la curs trebuie să ai un abonament activ. Vezi prețurile aici. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

Vei dobândi abilități importante pentru managementul emoțiilor, îți vei îmbogăți cunoștințele despre emoțiile tale, vei putea să îți gestionezi mai bine emoțiile negative.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Scroll to Top