Curs Online Pentru Gestionarea Emoțiilor. Devino Maestrul Emoțiilor Tale

5.0 (6 păreri)
5/5
Actualizat: 21/06/2022

Ești membru? Login și mergi la curs

Ce vei învăța

Cursul pentru Gestionarea Emoțiilor: Devino Maestrul Emoțiilor Tale este un curs online prin care vei învăța să:

Descrierea cursului

Majoritatea oamenilor își gestionează emoțiile greu. Fie că este vorba de relațiile tale, la locul de muncă sau în viața personală, uneori poate fi dificil să-ți ții emoțiile sub control. A învăța cum să-ți gestionezi emoțiile este o abilitate esențială în viață care te va ajuta pe tot parcursul vieții.

Când te simți stresat, trist sau furios, știi cum să reacționezi? Sau mai degrabă ai vrea să înveți cum să răspunzi? Acest curs online te va ghida pas cu pas în procesul de gestionare a emoțiilor atunci când apar aceste emoții negative. Îți va arăta că există tehnici eficiente pentru a le face față.

Acest curs online este special conceput pentru a te ajuta să gestionezi emoțiile negative și să fii în controlul comportamentului impulsiv și reacțiilor emoționale.

Cursul include 5+ module bogate în informații și pline cu exerciții practice pentru a te ajuta să înveți cum să îți gestionezi emoțiile într-un mod sănătos și productiv.

Fiecare modul include lecții video, informații, teme și fișe de lucru care te vor ajuta să pui conceptele în practică. Până la sfârșitul acestui curs, nu numai că vei avea o mai bună înțelegere a emoțiilor tale, dar vei ști și să le gestionezi într-un mod sănătos.

Pornește pe calea spre bunăstarea emoțională, devino maestrul emoțiilor tale!

Conținutul cursului

Emoțiile sunt o parte importantă a vieții noastre și este esențial să le putem înțelege pentru a le putea gestiona eficient. Acest modul te va învăța cum să faci exact asta. Vei învăța despre diferite emoții, declanșatorii lor, ce rol joacă gândurile și impulsivitatea în apariția și gestionarea emoțiilor.

Modulul 2 te va ajuta să construiești pe baza din modulul 1, învățându-te cum să fii mai conștient de emoțiile tale și ale celorlalți. Vei învăța să îți identifici și să îți numești emoțiile, cum le simți și cum te comporți atunci când apar.

În modulul 3 vei învăța tehnici importante pentru a te ajuta în gestionarea emoțiilor. Îți vei construi un toolbox pentru a-ți gestiona emoțiile negative prin acceptare, controlul impulsurilor și comunicare.

În modulul 4 îți vei construi și îți vei exersa capacitatea de a surprinde procesul de apariție și gestionare a emoțiilor. Aici vei învăța tehnici pentru gestionarea emoțiilor, cum ar fi mindfulness și instrumente din psihoterapia cognitiv comportamentală. Include cele mai importante tehnici bazate pe dovezi științifice pentru a te ajuta să reglezi emoțiile și să reduci reactivitatea emoțională.

Acest modul te va ajuta să pui cap la cap ceea ce ai parcurs în modulele 1-4 pentru a-ți controla emoțiile negative, mai degrabă decât să le lași să te controleze. Acest modul oferă și un spațiu pentru a reflecta asupra călătoriei tale în gestionarea emoțiilor. Până la sfârșitul acestui modul, vei putea să îți  gestionezi emoțiile într-un mod mai pozitiv și mai productiv.

Formator

Valentina Dragomir

Psihoterapeut acreditat european, formator, consilier dezvoltare personală și well-being supervizor.

Păreri de la membri

FAQ / Întrebări frecvente

Cursul online pentru gestionarea emoțiilor este o resursă excelentă pentru persoanele adulte care doresc să înțeleagă și să își gestioneze mai bine emoțiile. Cursul este conceput pentru a-i ajuta pe participanți să învețe cum să își identifice emoțiile, să înțeleagă ce le declanșează și să dezvolte strategii pentru a-și gestiona emoțiile.

Cursul este structurat și prezentat de un psihoterapeut certificat care are ani de experiență în a ajuta oamenii să își gestioneze emoțiile. Cursul se desfășoară în ritm propriu, astfel încât membrii PsihoSensus Academy pot lucra în ritmul propriu și pot finaliza cursul când doresc.

Pentru a avea acces la curs plătești 99 lei pe lună. Ceea ce e minunat este că, dacă îți faci abonament, vei avea acces la toate celelalte cursuri din PsihoSensus Academy și la toate completările viitoare pe care plănuim să le lansăm.

Te poți înscrie la curs accesând pagina de creare abonament, sau dând click pe butonul pe care scrie ”Înscrie-te acum

Cursul se desfășoară în ritmul propriu, așa că poți să stai cât de mult timp ai nevoie.

Vei dobândi abilități importante pentru managementul emoțiilor, îți vei îmbogăți cunoștințele despre emoțiile tale, vei putea să îți gestionezi mai bine emoțiile negative.

Nu, tot ce ai nevoie este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet.

Dacă nu ești sigur că acest curs este pentru tine, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

Singura cerință este să ai un computer sau smartphone și o conexiune la internet… Și să fii pregătit să faci schimbări la tine 🙂

Vei avea acces la curs imediat după înscriere.

Ai acces la curs atâta timp cât ești membru PsihoSensus Academy.

Dacă nu ești mulțumit de curs sau alte cursuri din platformă, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Da, poți anula în orice moment din contul tău.

Dacă mai ai și alte întrebări, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să te ajutăm.

99 lei

Lunar, acces la toate cursurile

14 zile banii înapoi garantat

Ești membru? Mergi la curs

Acest curs include:

99 LEI

Lunar, acces la toate cursurile

Ești membru? Login și mergi la curs

Obține acces la toată biblioteca de cursuri online

Scroll to Top